AFYON VALİ YARDIMCIMIZDAN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

DİNAR VE SALAR BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET
19 Şubat 2020

AFYON VALİ YARDIMCIMIZDAN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

Afyonkarahisar Vali Yardımcılarımızdan Dr. Mehmet Boztepe ve beraberindeki heyet Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Mustafa Çöl, Afyonkarahisar Vali Yardımcımıza ve Afyonkarahisar Valimize teşekkürlerini ileterek kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dr. Mehmet Boztepe Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek; “Başkan Mustafa Çöl sağolsun çok pozitif bir insan yapmış olduğu çalışmalarda takdire şayan. Ben bu bağlamda Afyonkarahisar ilimizi ve Sandıklı İlçemizin tanıtımına göstermiş olduğu çabalardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.