AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

VATANDAŞLARIMIZ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
31 Ocak 2019

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sandıklı Ak Parti Kadın Kollarından oluşan bir heyet Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü adaylığından dolayı tebrik ederek bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

İlçe kadın kolları başkanı Sevim Ulusoy yapmış olduğu açıklamada; “Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün adaylık sürecinde parti teşkilatı olarak her zaman yanındayız. Yapılan başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Kadın kolları olarak sürecin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Mustafa Çöl bu güzel düşünce ve temenniler için kendisinin şahsında görev yapan bütün kadın kolları üyelerine teşekkür ederek, bir bütün halinde bu kutlu yürüyüşü tamamlamaya inancının tam olduğunun altını çizdi.