Başkan Çöl’den Başkan Çoban’a Ziyaret

Başkan Çöl Kaymakamlık Kupası Futbol Maçına Katıldı
25 Nisan 2014

Başkan Çöl’den Başkan Çoban’a Ziyaret

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl,30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Afyonkarahisar’a ikinci defa Belediye Başkanı olarak seçilen Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.Başarılı hizmetlerinin ikinci Başkanlık döneminde de devam etme temennisinde bulunan Başkan Çöl Afyonkarahisar’ın son 5 yılda büyük ilerleme kaydettiğini belirtti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban,Başkan Çöl’e teşekkür ederken Sandıklı Belediye Başkanlığının kendisine hayırlı olmasını diledi.

Hoş sohbet içerisinde geçen ziyarette iki Başkan kısa bir süre  görüş alışverişinde bulundular.