BAŞKAN ÇÖL’DEN GELECEĞE NEFES KAMPANYASINA DESTEK

KIZILÖREN İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET
12 Kasım 2019

BAŞKAN ÇÖL’DEN GELECEĞE NEFES KAMPANYASINA DESTEK

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında yurt genelinde düzenlenen etkinlikte 11 Milyon fidan saat 11:11’de toprakla buluştu. Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında 81 ilde eşzamanlı düzenlenen etkinliklerle iki ayrı dalda dünya rekoru kırılması bekleniyor.

Kampanya kapsamında Sandıklı ilçemizde düzenlenen programa; Sandıklı Kaymakamlığına vekâleten Kızılören Kaymakamı Recep Hasar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Garnizon Komutanı Jandarma Asteğmen Mehmet Yurt, İlçe Müftüsü Mehmet Güler ile protokolümüzün değerli üyeleri katıldılar.

Başkan Mustafa Çöl ve protokol üyeleri tarafından dikilen fidanların akabinde Başkan Mustafa Çöl, anaokulu öğrencilerimizle de fidan dikmeyi ihmal etmeyerek kendilerine kek ve meyve suyu ikramında bulundular.

Program protokol üyeleri tarafından hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.