BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL 1000. NİKAHINI KIYDI

ZEHRA ERTOKUŞ
28 Kasım 2017

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL 1000. NİKAHINI KIYDI

Bu hafta sonu Belediye Başkanımız Mustafa Çöl 1000. Nikahı kıyarak yeni çifte hediyelerini takdim etti. Bilindiği üzere Sandıklı Belediyesi tarafından nikahı kıyılan çiftlerimize üç yıldır düzenli olarak Kuran-ı Kerim ve Evlilik Seti hediye ediliyor.
1000. Nikah olması sebebiyle çiftleri kutlayan Başkan Mustafa Çöl, yeni çifte çıkmış oldukları bu yolda mutluluklar dileyerek, ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Hafta sonu, mesai dışı, gece-gündüz demeden bütün nikahlara elinden geldiği kadar katılmaya çalıştığının altını çizen Başkan Çöl, bundan sonrada nikah merasimlerine mümkün mertebe katılarak yeni çiftlerimizin nikahlarını kıymak ve ilk tebrik edenler arasında olmak istediğini belirtti.