• 27 Nisan 2022
  • +

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL 13 MAHALLEMİZDE İFTAR ZİYARETLERİ YAPTI

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Ramazan ayının başından beri gerçekleştirdiği İftar ziyaretlerini, Şirinevler ve Sazak Mahallemizde gerçekleştirmiş olduğu programlarla bitirdi.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Ak Parti İlçe Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ile birlikte yapmış olduğu ziyaretler kapsamında, 13 mahallemizin tamamında İftar programlarına katılarak hemşehrilerimizle birlikte Ramazan ayının manevi atmosferini yaşadılar.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ev ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlarımız, Başkan Mustafa Çöl’e ve birlikte geldiği heyete Ramazan ayında kendilerini unutmadıkları için ayrı ayrı teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Mustafa Çöl, Ramazan ayı iftar programları dâhilinde iftar yemeğinden sonra aynı mahallede bulunan yaşlı, engelli ve hasta hemşehrilerimizi ziyaret edip Ramazan ayını kutlayarak, Ramazan bayramına sağlık ve sıhhat içerisinde hep birlikte ulaşmayı temenni ettiler.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...