• 19 Nisan 2022
  • +

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL ÇİÇEK SERAMIZI ZİYARET ETTİ

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, SANJET A.Ş tarafından işletilen seramızı ziyaret ederek bahar ayında başlanan çiçek üretimi ile ilgili yetkililerden bilgiler aldılar.

Yeni sezonda üretimine başlanan petunya, kadife, horoz ibiği, begonya, gazanya, karanfil gibi çiçekler ile yerel lezzetlerimizden olan; domates, biber ve patlıcan’ın ata tohumlarını inceleyen Başkan Mustafa Çöl, ayrıca ilçemizde peyzaj çalışmalarında kullanılacak ürünleri de inceledi.

Başkan Mustafa Çöl ziyareti kapsamında asırlık tohumlarımızdan; buğday, çavdar, fiğ, yulaf, arpa, mercimek, burçak, çörekotu, burçak, susam, bulgur, nohut gibi ürünlerin çoğaltılması çalışmasını inceleyerek bununla ilgili yapılan girişimler hakkında kendisine bilgiler verildi.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...