BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL DUDU KARDEŞİMİZİN DOĞUM GÜNÜ’NE KATILDI

SANDIKLI ULUSAL BASINDA GENİŞ YER BULDU
9 Haziran 2020

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL DUDU KARDEŞİMİZİN DOĞUM GÜNÜ’NE KATILDI

Başkan Mustafa Çöl, İlçemizde ikamet eden Dudu’yu 18. Yaş gününde yalnız bırakmadı.
18.yaş günü münasebetiyle Dudu’ya ve kardeşlerine hediyeler veren Başkan Mustafa Çöl, evlerinde ziyaret ettiği aileye, kızımızın daha nice mutlu seneleri olmasını temenni ederek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Doğum gününün akabinde görüşlerini aldığımız aile Başkan Mustafa Çöl’ün ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Başkanımız sağ olsun her zaman bizim yanımızda oldu ve bizleri asla yalnız bırakmıyor, Allah kendisinden razı olsun.” Diyerek görüş belirttiler.

Başkan Mustafa Çöl; kızımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek dünyalara bedel, bizler idareci olduğumuz kadar gönül belediyeciliği noktasında halkımızın her yerde, her zaman yanındayız. Dudu’nun doğum gününde yanında olmak bizler için tarifi olmayan bir mutluluk bu vesileyle kendisine ve ailesine bir ömür boyu hep birlikte huzurlu ve güzel bir yaşantı diliyorum.” İfadelerine yer verdi.