Başkan Mustafa Çöl Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sandıklı Belediyesi Deniz Feneri Derneğinden ortak çalışma
16 Ocak 2015

Başkan Mustafa Çöl Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor

Belediye Başkanı Mustafa Çöl Hasta ve hasta yakınlarını evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi. Başkan Çöl “Sandıklı Belediyesi olarak hastalarımıza ve bakıma muhtaç olan yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hastalık da sağlık da bizim içindir, insanın, her günü bir değildir. Yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza hem destek hem de güç vermek için yanlarında oluyoruz. Sağlık ve Sıhhat her şeyden önemlidir. Sağlığımızın kadri kıymetini iyi bilmeliyiz.” dedi. Bakıma muhtaç olan yakınlarıyla ilgilenen aile fertlerine Allah yardımcınız olsun dileklerinde bulunan Başkan Çöl, ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti. Hasta ve yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral ve destek veren ziyareti için Başkan Çöl’e teşekkür ettiler.