BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL HÜDAİ KAPLICALARINI DENETLEDİ

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL ÇİÇEK SERAMIZI ZİYARET ETTİ
17 Ekim 2019

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL HÜDAİ KAPLICALARINI DENETLEDİ

Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen Hüdai Kaplıcalarımızda denetlemelerde bulundular.

Kaplıca İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Çöl, yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldılar.

Yapılması düşünülen değişiklikler ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı denetlemelerde bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Vatandaşlarımız ve ilçemize gelen misafirlerimizin memnuniyeti her şeyin başında gelmektedir. Bu sebeple daha konforlu ve daha güzel mekânlar oluşturmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Modernizasyon ve yeni hizmetlerimizle yaz sezonuna şimdiden hazırlanıyor, misafirlerimize en iyi hizmet vermeyi arzuluyoruz.” İfadelerine yer verdi.