BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL TARLA GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

ZAHİDE NACAK
25 Eylül 2019

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL TARLA GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Gökçealan Köyümüzde gerçekleştirilen “Tohumluk Ayçiçeği Üretimi ve Tarla Günü” etkinliğine katıldılar.

Gerçekleştirilen program çerçevesinde; Afyonkarahisar Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz, İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Afyonkarahisar İl Tarım Müdürü İbrahim Acar, İlçe Tarım Müdürü Hasan Salman ile çok sayıda çiftçi kardeşimiz programa katılım gösterdiler.

Etkinlikte Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz yapmış olduğu konuşmada; “Tarla günü üretimin ve bereketin simgesidir. Gelecek üretimden geçiyor. İşte bu yüzden bizim üretimi artırmamız gerekiyor.” İfadeleri yer verdi.

Yapılan sunumların akabinde Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve İl Tarım Müdürü İbrahim Acar, biçerdövere binerek Ayçiçeği hasatı yaptılar.

Yapılan hasatın ardından öğle yemeğini çiftçi kardeşlerimiz ile yiyen protokol üyeleri vatandaşlarımızın dilek, istek ve temennilerini dinledikten sonra alandan ayrıldılar.