BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’DEN KADİR GECESİ MESAJI

SANDIKLI BELEDİYESİ BURS BAŞVURULARI BAŞLADI
16 Ağustos 2016

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan ÇÖL, yayımladığı mesajında, İslam âlemi için büyük önem taşıyan ve nimetlerinin bol olduğu Kadir Gecesinin bir fırsat gecesi olduğunu bildirdi.

“Birlik beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek günlerin önemi büyüktür. Bu vesile ile hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Kadir Gecesi, insanlık âlemi için birer kurtuluş, rahmet, mağfiret ve bağışlanma vesilesi ile mübarek gecelerin en anlamlısıdır. Kadir Gecesi, ALLAH ’u Teâlâ tarafından Kuran-ı Kerim’ inCebrail tarafından Peygamber Efendimize vahyedilmeyebaşlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir.

Kadir Gecesi gibi mübarek bir gecenin, millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Sandıklı’ lı hemşerilerimin olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.