BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’E GENÇ ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET

EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
30 Kasım 2019

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’E GENÇ ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e ilçemizde yeni göreve başlayacak olan genç öğretmenlerden bir nezaket ziyareti düzenlendi.

Göreve yeni başlamaları sebebiyle Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret eden grup, kendisiyle tanışarak ilçemizle ilgili kendisinden bilgiler aldılar.

Belediye Başkanı olmadan önce Öğretmenlik mesleğini başarıyla yerine getiren, meslekteki deneyimlerini genç meslektaşlarına aktaran Başkan Mustafa Çöl, genç öğretmenlerimize ilçemizde başarılı hizmetlere imza atacaklarına inancının tam olduğunun altını çizdi.

Genç Öğretmenlerimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.