BÖLGE TRAFİK DENETLEME İSTASYONUNDAN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

SANDIKLI KAYMAKAMLIĞI İLÇE HIFZISIHHA KURULU BAŞKANLIĞINDAN
10 Eylül 2020

BÖLGE TRAFİK DENETLEME İSTASYONUNDAN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliğine yeni atanan Komiser Yardımcısı Onur Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Mustafa Çöl ziyaret sebebiyle Komiser Yardımcısı Onur Kaya’ya teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Sandıklı ilçemizde resmi kurum ve kuruluşların büyük bir çoğunluğuyla son derece uyum içerisinde çalışarak vatandaşlarımızın problem yaşamamaları için dayanışma içinde görev yaptıklarının altını çizen Başkan Mustafa Çöl, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Komiser Yardımcısı Onur Kaya, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendileriyle uyum içerisinde çalışacaklarına olan inancının tam olduğunu vurguladı.