• 16 Ağustos 2022
  • +

ÇAY MAHALLESİ YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda Çay Mahallesi Ali Çetinkaya Sokak’ta başlatılan sokak genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bilindiği üzere daha önce Çakır Mahallesi Yalıncak Caddesinde yapılan sokak genişletme çalışmaları kapsamında bu çevrede oluşan araç trafiği rahatlatılmış, mahallemiz adeta yeni bir cadde hüviyetine bürünmüş olup, yüz yıllık problem Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl tarafından çözüme kavuşturulmuştu.

Şimdi de Çay Mahallesi Ali Çetinkaya Sokakta başlayan sokak genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor olup, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl tarafından gerekli inceleme çalışmaları yapılmaktadır.

İnceleme çalışmalarında İmar Müdürlüğümüz de hazır bulunurken konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl şu ifadelere yer verdi.

“Söz verdiğimiz gibi Çay Mahallesi Ali Çetinkaya Sokaktaki ev sahiplerimiz ile karşılıklı anlaşarak, hemşehrilerimizin çok zorlandığı sokağı genişletme çalışmalarına başladık. Özellikle şehir merkezini kapalı pazaryerimiz ile birleştiren bu sokağın genişlemesiyle daha fazla hemşehrimize hizmet verecek olup, yaşanan kazaların ve trafik problemlerini inşallah ortadan kaldırmış olacağız.

Ben çalışmalarımız sırasında bizlere destek veren kardeşlerimize iyi niyetinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyor, bu işlemleri baltalamaya çalışarak vatandaşlarımızın hizmet almasını engellemek isteyenleri de Allah’a havale ediyorum.”

E-posta Listemize Katılın

Please wait...