EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

BURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR
21 Ağustos 2019

EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunularak gündemle ilgili konular görüşüldü.

Burada görüşlerini aldığımız Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili kendisinden bilgiler aldık. Emirdağ ve Sandıklı ilçeleri olarak ortaklaşa yapılabilecek olan projeler hakkında bir durum değerlendirmesi yaptık. Ben misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Mustafa Çöl, Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun bu nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emirdağ ilçemizdeki vatandaşlarımıza selamlarını ve sevgilerini ilettiler.