ESKİŞEHİR VE AFYON ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

YONUS KARTAL
20 Şubat 2020

ESKİŞEHİR VE AFYON ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Eskişehir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Adil Koçaslan, Afyon Orman İşletme İl Müdürü Mustafa Gökhan Us ve Afyon Orman Fidanlık Müdürü Mutlu Tepe’den oluşan heyet, Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.

Eskişehir ve Afyonkarahisar illerimizden gelen yetkililer Başkan Mustafa Çöl ile Sandıklı Belediyesi’nin istek ve taleplerini dinleyerek ortak çalışma noktalarının belirlenmesi konularında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaret kapsamında ilgili daire müdürlerimiz Başkan Mustafa Çöl’e kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sunarak, Sandıklı Belediyesi ile dostluk ilişkilerinin artarak devam etmesini temenni ettiler.