• 26 Nisan 2022
  • +

GÜNKAF FUARINDAN SANDIKLI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanlığımıza bağlı İnsan Kayakları Ofisi himayelerinde, Afyonkarahisar Üniversitesi paydaşlığında 18-19 Mart’ta Isparta’da yapılan kısa adı GÜNKAF 2022 olan Güney Kariyer Fuarına, Sandıklı Belediyesi ve SANJET A.Ş olarak katılım sağlayarak ilçemizin tanıtımı yapılmıştır.

Bu fuara katılımımız ve katkılarımızdan dolayı Süleyman Demirel Üniversitesi adına, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar tarafından, Başkan Mustafa Çöl’e Sandıklı Belediyemiz ve SANJET A.Ş’ye bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl yapmış olduğu açıklamada; “Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde gerçekleşen, Güney Kariyer Fuarında ilçemizin tanıtımda göstermiş olduğumuz çabalardan dolayı verilen teşekkür plaketi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Sandıklımızın marka kent olma yolunda yapılan çabalara destek veren bütün hemşehrilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...