• 29 Nisan 2022
  • +

İSTAFDER’DEN BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Kısa adı İSTAFDER olan “İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği” Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, kendileriyle fikir alış verişinde bulundular.

İSTAFDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saltık ve beraberindeki heyet tarafından yapılan ziyarette Başkan Mustafa Çöl’e İstanbul Kartal’da düzenlenecek olan Kültür Şöleni programına katılım davetiyesi verilirken, Afyonkarahisarlıların buluşacağı bu büyük gecede Sandıklı Belediye Başkanımızı görmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

Heyet Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek İstanbul Kartal’da düzenlenecek programda görüşebilmek dileğiyle ilçemizden ayrıldılar.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...