İSTANBULDA MUSTAFA ÇÖL RÜZGÂRI ESİYOR

SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ ENCÜMEN ÜYESİ BAŞKAN ÇÖL
19 Haziran 2019

İSTANBULDA MUSTAFA ÇÖL RÜZGÂRI ESİYOR

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, bir dizi ziyaret ve toplantılar için İstanbul’da hemşerilerimiz ile buluştu.

İstanbul’da bulunan; dernekler, federasyonlar, sivil toplum kuruluşları, esnaflarımız ailelerimiz ile buluşan Başkan Mustafa Çöl, vatandaşlarımız ile karşılıklı olarak istişarelerde bulunarak, yaklaşan İstanbul seçimleri için kendileriyle olumlu görüşmelerde bulundular.

Özellikle Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Mustafa Çöl, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, İstanbulda birlik, beraberlik ve dayanışma örneği gösterdiklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız hemşerilerimiz, Başkan Mustafa Çöl’ün samimi, içten ve seviyeli sohbetini, muhabbetini ve tespitlerini çok beğendiklerini, Sandıklı ilçemizin bir beş yıl daha görevi neden Başkan Mustafa Çöl’e verdiklerini bir kez daha anladıklarının altını çizdiler.