Kaymakan Arıcan’dan Başkan Çöl’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı İlçemizde
7 Nisan 2014
Başkan Çöl “Herkesin Kendi Vicdanıdır”
8 Nisan 2014

Kaymakan Arıcan’dan Başkan Çöl’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çöl’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan beraberinde Garnizon Komutanı M.Kemal Çelik  ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Berber ile birlikte Başkan Çöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Belediye Başkanlığı makam odasında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Arıcan,Garnizon Komutanı Çelik ve Emniyet Müdürü Berber, Başkan Çöl’e görevinde başarılar diledi.Başkan Çöl ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ,tüm resmi kurum ve kuruluşlar,sivil toplum örgütleri ve bize bu görevi layık gören Sandıklı Halkı el ele vererek Sandıklı’yı daha iyi yerlere taşıyacaklarını vurguladı.