Kusura’daki Yağmur Duasına Başkan Çöl’de Katıldı

Sanmok’dan Başkan Çöl’e Ziyaret
17 Nisan 2014

Kusura’daki Yağmur Duasına Başkan Çöl’de Katıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçemize bağlı Kusura Köy halkı tarafından organize edilen yağmur duasına katıldı.

Yoğun ziyaretlerden vakit ayırarak Kusura köy halkı tarafından yapılan daveti kırmayarak Kusura Köy Meydanındaki yağmur duasına katılan Belediye Başkanı Mustafa Çöl, vatandaşlarla birlikte yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası köy halkı ile birlikte yemek yiyen Başkan Çöl, “ İlçemiz merkez, kasaba ve köylerinin büyük bir bölümünün geçim kaynağı çiftçilik. Bu mevsim çiftçilerimizin ekmiş olduğu ve ekeceği ürünler açısından yağmura ihtiyaç duyduğu bir mevsim. Kış aylarının kurak geçmesi nedeni ile topraklar ihtiyacı olan yağmur ve kar suyunu alamadığından bir çok yerde bizleri yaratan ve yoktan var eden Allah’a eller açılarak yağmur yağması için dualar yapılıyor.İnşallah bu yapılan dualar kabul olur bol yağmur yağar ve çiftçilerimizin mahsulleri bereketli olur”dedi.

yagmur2