KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

KIZILÖREN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET
26 Ekim 2021

KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN ÇÖL’E ZİYARET

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ü ziyaret ederek Vakıf taşınmazları ile ilgili kendisiyle değerlendirmelerde bulundular.

Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk, Başkan Mustafa Çöl’e tarihi eserleri koruyarak yeniden vatandaşlarımızın kullanımına sunduğu projeleri yakından takip ettiklerini, Sandıklı ilçemizin tarihinin çok eski zaman dilimlerine dayandığını, bu bağlamda kendisine tarihi dokuya sahip çıktığı için duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini belirttiler.

Başkan Mustafa Çöl, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk’ün yaptığı ziyaret için kendisine teşekkür ederek, ilçemizde yapılması düşünülen projelerle ilgili bilgi alış verişinde bulunarak, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Ziyaret Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk’ün Başkan Mustafa Çöl’e verdiği kitap hediyeleri ile sona erdi.