RAMAZAN AYI’NA ÖZEL SANDIKLI KÜREK HELVASI

HATİCE GÜRKAN
29 Nisan 2020

RAMAZAN AYI’NA ÖZEL SANDIKLI KÜREK HELVASI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, geleneksel hale getirdiği Ramazan Ayı ziyaretleri kapsamında vatandaşlarımıza götüreceği kürek helvası’nın yapılışını yerinde inceleyerek, Hasan ustamızı ziyaret etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Geleneksel olarak devam eden Ramazan programlarımızda bizleri hiç bir zaman kırmayan kıymetli Hasan ustamızla beraberiz.

Kendisi bizlere ecdattan kalma, el emeği çok fazla olan helvayı yaparak hemşehrilerimize ulaştırmamıza vesile oluyor. Aynı zamanda kendileri Sandıklımıza değer katan, imajını yükselten, hem yol üstü, hem de şehir merkezinde ki dükkânıyla bizlere güven veren bir iş adamımızdır.

Bizler bu bağlamda kendilerine can-ı gönülden teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.