SANDIKLI BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNDE İKİ BAŞARILI MÜDAHALE

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’DEN TIP BAYRAMI MESAJI
9 Mayıs 2015

SANDIKLI BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNDE İKİ BAŞARILI MÜDAHALE

Gülyazı köyünde sabaha karşı 02.55 sularında başlayıp sabah 06.00 ya kadar süren yangın Sandıklı Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştür. Yangına ilk önce Kızılören İlçesinden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti, yangını söndürmekte yetersiz kalınca Sandıklı Belediyesine ait İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi ve Sandıklı Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kısa bir sürede kontrol altına alarak, yangının söndürülmesini sağladı. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken yangında can kaybı yaşanmadı.

itfaiye-yardim

Sandıklı Belediyesi İtfaiye ekipleri başarılı yangın müdahalesinin arkasından bu seferde sabah 07:45 civarında Akharım, Taşoluk kavşağında ki trafik kazasına müdahale etti, yenilenen ekipmanları ile kazaya müdahale eden Sandıklı Belediyesi İtfaiye ekipleri kazada araçlarda sıkışan iki yaralı vatandaşı kurtararak müdahale konusundaki yeteneğini bir kere daha gösterdi.