• 6 Ağustos 2022
  • +

SANDIKLI BELEDİYESİ TERMAL TURİZM FESTİVALİ BAŞLIYOR

Sandıklı Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Termal Turizm Festivali” 8-9-10-11 Ağustos tarihleri arasında Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda başlıyor.

4 gün boyunca birbirinden güzel konserlerin, sahne showlarının, animasyonların, çocuk oyun grupları ile eğlencenin tavan yapacağı Termal Turizm Festivalinde esnaflarımız da stantlarını açacak olup, 1 hafta boyunca açık kalacaktır.

Birbirinden değerli sanatçılarımızın sahne alacağı Termal Turizm Festivalinde;

8 Ağustos Pazartesi saat 20:00 Dj Doğukan Alsay, saat 21:30 Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Konseri

9 Ağustos Salı saat 20:00 Gardaş Yarenler Halk Oyunları Gösterisi, saat 21:30 Tuğçe Kandemir Konseri

10 Ağustos Çarşamba saat 20:00 Grup Centilmen Müzik Şöleni, saat 21:30 Uğur Işılak Konseri

11 Ağustos Perşembe saat 21:30 Kolpa sahne alacaktır.

Bütün hemşehrilerimizi tamamen ücretsiz olan bu konserler için Hüdai Kaplıcalarımıza bekliyor. Hoşça vakit geçirmenizi temenni ediyoruz.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...