SANİMDER’DEN BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

SANDIKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
15 Ekim 2021

SANİMDER’DEN BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Kısa adı SANİMDER olan Sandıklı İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği, Ramazan Ayyıldız Başkanlığında Başkan Mustafa Çöl’e bir nezaket ziyaretinde bulunarak, yaklaşan Mevlid Kandillerini tebrik ettiler.

Belediye Başkanlığı makam odasında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Başkan Mustafa Çöl’e SANİMDER olarak bir hediye takdim eden Ramazan Ayyıldız, şahsım ve bağlı bulunduğumuz dernek olarak Mevlid Kandilinizi kutluyor, işlerinizde kolaylıklar dileklerimizi sunuyoruz ifadelerinde bulundu.

Başkan Mustafa Çöl SANİMDER derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Ramazan Ayyıldız ve heyetine ayrı ayrı teşekkür ederek, kendilerinin Mevlid Kandillerini kutlayıp, faaliyetlerinde başarılar dilediler.

SANİMDER Derneği Başkan Mustafa Çöl’e gerçekleştirmiş olduğu ziyaret sonrası Sandıklı Belediyesinde bulunan müdürlükleri tek tek gezerek, Mevlid Kandillerini kutlayıp hayırlı işler dileklerinde bulundular.