SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN TEDAVİ VE AŞILAMA ÇALIŞMASI

KENTPARK SOSYAL TESİSLERİMİZ CIVIL CIVIL
31 Mart 2016

SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN TEDAVİ VE AŞILAMA ÇALIŞMASI

Sandıklı Belediyemiz tarafından ilki geçen sene gerçekleştirilen sokak köpeklerini kısırlaştırma, aşılatma  ve doğaya tekrar bırakma işlemi bu senede devam ediyor.

Sandıklı Belediyesi ekipleri tarafından doğadan toplanan ve Sandıklı Belediyesi Hayvan barınağında bakılan sokak köpekleri, kuduz, parazit ve antibiyotik aşıları yapılarak üç günlük tedavi sürecinin ardından, tekrar doğal ortama bırakılıyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL; “Sandıklı Belediyesi olarak bu hizmeti geçen sene Sandıklımızda ilk defa başlatmıştık. Bu senede yaparak kalıcı hale gelmesini istiyoruz. Doğada bulunan canlıları Sandıklı Belediyesi olarak her daim beslemeye, kalacak yer temin etmeye ve onların sağlıkları için adımlar atmaya devam ediyoruz. Bakanlığımız destekli büyük bir hayvan barınağı projemiz var en kısa sürede bu projeyi’de hayata geçirerek bu alanda bir eksikliği’de ortadan kaldıracağız.”dedi.