• 27 Ekim 2021
  • +
  • -

VALİMİZ GÖKMEN ÇİÇEK’TEN AKDAĞ TABİAT PARKIMIZA ZİYARET

VALİMİZ GÖKMEN ÇİÇEK’TEN AKDAĞ TABİAT PARKIMIZA ZİYARET

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Akdağ Tabiat Parkımızda incelemelerde bulunarak konuyla ilgili yetkililerden bilgiler aldılar.

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ile birlikte ilk olarak Akdağ Tabiat Parkımıza yapımı devam eden Av Köşkü’nü ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Daha sonra Jandarma Komutanlığımız tarafından Akdağ Tabiat Parkımızda vatandaşlarımızın güven ve huzurunu sağlamak için açılan karakolu ziyaret eden heyet, yapılan çalışmaları inceleyerek askerlerimizle sohbetlerde bulunarak yapımı devam eden ikinci yolumuzla ilgili bilgiler aldılar.

Son olarak ilçemizde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden heyet burada yapılan çalışmaları yakından inceleyerek kendilerine işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundular.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...

UYGULAMALARIMIZ

BİZE ULAŞIN