• 6 Haziran 2022
  • +

YENİ SANAYİ SİTEMİZDE BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BİTMEK ÜZERE

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Yeni Sanayi Sitesinde asfalt beton çalışmalarını yakından inceleyerek yetkililerden konuyla ilgili bilgiler aldılar.

Bütün Sanayi Sitesinin yollarının beton asfaltla buluştuğunu belirten Başkan Mustafa Çöl, esnaflarımızın konuyla ilgili teşekkürlerini kabul ederek, esnaf kardeşlerimize seçim zamanı verilen sözleri tuttuğunu belirtti.

Esnaflarımızın memnuniyetlerini belirttikleri incelemelerde bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Yeni Sanayi Sitemizde bütün altyapı çalışmalarını bitirdik. Bunun içerisinde soğuk su hattımızın yenilenmesi, elektrik hatlarının yer atına alınması, SANJET hatlarının döşenmesi, yağmur suyu hattımızın yapılmasından sonra beton asfalt projesinin artık sonlarına geldik.

Bizlere desteklerini esirgemeyen esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, verdiğimiz sözleri teker teker yerine getirmenin gururu içerisinde, daha büyük projeleri hayata geçirmek için gece-gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

E-posta Listemize Katılın

Please wait...