ZABITA EKİPLERİNDEN EKMEK GRAMAJI KONTROLÜ

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL GÜN FM CANLI YAYININA KATILDI
5 Temmuz 2018

ZABITA EKİPLERİNDEN EKMEK GRAMAJI KONTROLÜ

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla ekmek fırınlarına yaptıkları denetimleri sıklaştırdı. Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajları ve etiketleri kontrol edildi. Kontroller sırasında talimatlara uymayan işyerlerine gereken ikazlar yapılarak düzeltilmesi için süre verildi.

Başkan Mustafa Çöl konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Belediye olarak ilçemizde görevlendirdiğimiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ekmek üretimi ve satışını yapan fırınlarda gramaj denetimi yaptılar. Vatandaşlarımızın ekmek alırken gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla Zabıtamız denetimlerini sürekli olarak gerçekleştirecektir.” ifadelerini kullandı.