AFAD’DAN BELEDİYE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

HÜSEYİN ARSLAN
27 Aralık 2021

AFAD’DAN BELEDİYE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

Kısa adı “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı” olan AFAD eğitmenleri tarafından, Sandıklı Belediyesi personellerimize afet ve acil durumlarda hazırlık seviyesini artırmak amacıyla eğitim düzenlendi.

Yaklaşık iki saat süren eğitimlerde; depremlerden, çığ düşmelerine kadar yaşanabilecek bütün doğal afetlerle ilgili bilgi aktarım yapılırken, yapılması gereken ve dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgi aktarımı yapıldı.

Eğitimin sonunda teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı eğitimde gerçekleştirildi. Sandıklı Belediyemizde farklı müdürlüklerde görev yapan personelimiz eğitimlerini belirli aralıklarla almaya devam edecek olup, AFAD eğitmenlerimiz tarafından kendilerine bu hafta çadır kurma teknikleri gösterildi.