BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL YENİ ATANAN HÂKİM VE SAVCILARIMIZA HOŞGELDİNİZ ZİYARETİNDE BULUNDU

UMMAHAN ÇAVUŞ
14 Aralık 2021
İSMAİL TUNCER
14 Aralık 2021

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop, ilçemize yeni atanan hâkim ve savcılarımıza hoşgeldiniz ziyaretinde bulundular.

İlçemize yeni atanan hâkim ve savcılarımıza ziyarettde bulunarak hasbihallerde bulunan Başkan Mustafa Çöl, yeni görevlerinin vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ederek, işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundular.

İlçemize yeni atanan Savcılarımız; Hamza Ateş, Abdürrezzak Kuloğlu, Tuğba Tulga ile Hâkimlerimiz; Esma Çakmak ve Fatih Çampınar’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.