BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’DEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

ALİ ALGÜL
15 Ocak 2022

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’DEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Öztopbaş, Sandıklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine tekrar seçilen İbrahim Ocak ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sandıklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Ocak, Başkan Mustafa Çöl’ü çiçekle karşılayarak ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Mustafa Çöl’e ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Öztopbaş’a teşekkür ettiler.

Başkan Mustafa Çöl tekrar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Ocak ve yönetimine hayırlı ve uğurlu olması dileklerini belirterek, ilçemize güzel görevler yapmaları temennisinde bulundu.