• 19 Eylül 2022
  • +

BESYO VE POMEM ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl direktifleri doğrultusunda, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz ile ortaklaşa olarak ilçemizde açılan POMEM ve BESYO kurslarımızda kendini geliştirerek BESYO ve POMEM okullarını kazanan öğrenci kardeşlerimiz Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü ziyaret ettiler.

BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu) öğrencilerimiz; Muhammet Sivrikaya, Sudenaz Güntaş ile POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) öğrencilerimiz; Mehmet Sayın, Osman Mert Ertaş, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Murat Araz’a ve ilgili hocalarına göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Sandıklı ilçemizde açılan bu kurslar ile hayatlarının fırsatını yakaladıklarını ifade eden öğrenci kardeşlerimiz, inşallah bu kursların daha fazla açılmasını ve kendileri gibi başarılı olan arkadaşlarının artmasını temenni ettiler.

Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Murat Araz’ın refakatinde yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederek, kurslarımızın ilerleyen zamanlarda devam edeceğini, Sandıklı ilçemizde sporu yaygınlaştırmak için çaba gösterdiklerini, bu bağlamda öğrenci kardeşlerimizi başarılarından dolayı tebrik ettiklerini dile getirdiler.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...