• 24 Ağustos 2022
  • +
  • -

İLÇE KAYMAKAMIMIZA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

İLÇE KAYMAKAMIMIZA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin Resmi gazetede yayımlanmasıyla ilçemizde görev yapan Kaymakamımız Eflatun Can Tortop, Konya ilimize bağlı Selçuklu ilçemize atandı.

Kaymakamımız Eflatun Can Tortop ilçemizden ayrılmadan önce kendisine Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Hüdai Kaplıcalarımızda düzenlenen yemeğe mahalle muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz katılarak kendilerine veda ettiler.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Eflatun Can Tortop; Sandıklı ilçesinin kendisi ve ailesi için adeta ikinci memleketi olduğunu, aslen Isparta’lı olduğu için bu coğrafyanın insanları ile iyi ilişkiler kurduklarını, Sandıklı’da görev yaptığı süre boyunca istemeden kırdığı insanlar varsa onlardan helallik istediğini belirterek, başta Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl olmak üzere mesai harcadığı herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl burada yaptığı açıklamada; Kaymakamımız Eflatun Can Tortop’un ilçemizde yaptığı başarılı çalışmaları, yeni görev yeri olan Konya Selçuklu ilçemizde de devam edeceğine canı gönülden inanıyor, kendisiyle dört yıl boyunca uyum içerisinde çalışarak ilçemize sayısız hizmetlerde bulunmaktan kendimi şanslı hissediyor, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İfadelerine yer verdi.

Yemeğin sonunda Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ve Ak Parti İlçe Başkanımız Osman Işık kendilerine hediye takdiminde bulunarak, topluca bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...

UYGULAMALARIMIZ

BİZE ULAŞIN