• 16 Kasım 2022
  • +

SANDIKLI BELEDİYESİ MÜDÜRLÜKLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda her yıl yapılarak geleneksel hale getirilen; “Sandıklı Belediyesi Müdürlükler Arası Voleybol Turnuvası” 15 Kasım Salı günü yapılan maçların oynanması ile başladı.

Sandıklı İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzün destekleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen turnuvaya, toplamda 13 takım iki grupta tek devreli lig usulüne göre maçlarını tamamlayacaktır.

Grup müsabakalarının akabinde gruplarını ilk 3 sırada tamamlayan takımlar eşleşerek tek maç üzerinden eleme maçı oynayacak, sona kalan 3 takım ise kendi aralarında yapacakları maçlar sonucunda; “Sandıklı Belediyesi Müdürlükler Arası Voleybol Turnuvası” Şampiyonu olacaklardır.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl; “Sandıklı Belediyemizde personellerimizin spor yapmalarını sağlamak, müdürlükler arasında kaynaşma, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek için, geleneksel hale getirdiğimiz bir turnuvaya daha başlamış bulunuyoruz.

Meclis üyelerimizle kurduğumuz Voleybol takımımız ile bizlerde sahada mesai arkadaşlarımız ile ter döküyor, mücadele ediyoruz. Ben bu bağlamda turnuvaya katılan takımlarımıza, ilgili müdürlüklerimize, maçları seyretmeye gelen kıymetli ailelerine teşekkür ediyor, bütün takımlara başarılar dileklerimi sunuyor, turnuvanın centilmence geçmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

E-posta Listemize Katılın

Please wait...