SANDIKLI MERKEZ CAMİİ HAYAT BULUYOR

MÜNEVVER ERGÜL
17 Temmuz 2020

SANDIKLI MERKEZ CAMİİ HAYAT BULUYOR

Yunus Emre Bulvarında eskiden Afyon Şeker Fabrikasına ait Bölge Şefliği olarak kullanılan alana yapılacak olan “Sandıklı Merkez Camii” için son hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Ünlü Mimar Muharrem Hilmi Şenalp imzası taşıyacak olan Sandıklı Merkez Camii’nin son incelemelerini; Başkan Mustafa Çöl, İlçe Müftüsü Mehmet Güler ile Sandıklı Cami, Kuran Kursu, Müştemilat yaptırma ve yaşatma derneği ile birlikte gerçekleştirdiler.

Yapılan kat planlarını detaylı olarak inceleyen Başkan Mustafa Çöl, kendileriyle karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunarak, son değerlendirmelerini yaptılar. Tarihi bir mimariye sahip olarak ilçemizdeki merkez camii ihtiyacını karışlayacak olan Sandıklı Merkez Camii inşaatı için hazırlıklar tamamlanarak en kısa sürede başlaması bekleniyor.