Avusturya’da yaşan gurbetçi hemşerilerimiz Nazmi ve Naime Koç çifti Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ü ziyaret ettiler.
Sandıklı Belediye Başkanımızın makam odasında misafir ettiği hemşerilerimiz, Sandıklıya Avusturya’dan referandum da “EVET” demek için geldiklerini ifade ettiler. Aradaki kilometrelerin yada yolun zahmetinin referandumda çıkacak Evet sonucundan önemsiz olduğunun altını çizen gurbetçilerimiz, Sandıklıyı internetten takip ettiklerini, çalışkan Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl gurbetçi hemşerilerimizin bu örnek davranışı için kendilerini tebrik ederek, inşallah hep beraber referandumda gereken cevabı vereceklerini söyledi. Vatandaşlarımızın bu duyarlılığı ve vatanseverliği için kendilerine teşekkür ederek, bütün gurbetçi kardeşlerimize selam ve muhabbetlerini gönderdiler.
Ziyaret makam odasında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.