• 25 Temmuz 2024

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Merkez Mahalle, Belde ve Köy Muhtarlarıyla Toplantıda Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sandıklı İlçe Kaymakamı Önder Çengel ve Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Sandıklı Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıda ilçeye bağlı mahalle, belde ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Toplantıda, muhtarlar köy, belde ve mahallelerdeki ihtiyaçlarını ve beklentilerini dile getirerek Vali Yiğitbaşı’na iletti. Vali Yiğitbaşı, muhtarların taleplerini yakından dinledi ve gerekli adımların atılması konusunda talimatlar verdi. Toplantının ardından yapılan açıklamada Vali Yiğitbaşı, muhtarların katılımından memnuniyetini dile getirerek işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaptı.