• 12 Mayıs 2024

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Anneler Günü’nde Çiçeklerle Anlamlı Bir Jest Yaptı

Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Anneler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Şehit ve gazi anneleriyle birlikte belediye çalışanları arasında bulunan kıymetli annelere özel olarak çiçek hediye edildi.
Başkan Öztaş anneler günü için, “Annelerimiz bizim için çok değerli. Onların sevgi ve emekleri hiçbir şeyle ölçülemez. Annelerin hatırlanmak için özel bir güne ihtiyacı yoktur. Anneler günü dolayısıyla, küçük jestle bile olsa, onlara minnettarlığımızı göstermek istedik.” şeklinde konuştu.
Anneler, kendilerini özel hissettiklerini belirterek belediyenin bu duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.