• 15 Mayıs 2024

Sandıklı Belediyesi Başkanı Adnan Öztaş’ın Talimatıyla Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Ücretsiz Yüzme Kursları Başlıyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın talimatıyla, Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki Sandıklı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz yüzme kursları düzenlenecek. 11 yaş ve üzeri her yaştan vatandaşı hedefleyen kurslara katılmak isteyenlerden sadece abonelik ücreti alınacak, yüzme kurs ücreti alınmayacaktır.
Yüzme kurslarına katılmak isteyenler İstasyon Mahallesi, Hocalar Sandıklı Yolu, Yaşarlar Zekiye Ana İlkokulu yanında bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerine başvurabilirler. Detaylı bilgi için 444 60 03 (Dahili -8-) numaralı telefondan veya 0530 746 11 84 arayıp bilgi alabilirsiniz.
Başkan Öztaş, yaptığı açıklamada, “Sağlıklı yaşam ve sporun önemine inanıyoruz. Bu kurslarımızla hemşehrilerimizi çeşitli sporlarla buluşturarak sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı yüzme kurslarımıza bekliyoruz” diyerek açıklamalarda bulundu.