• 26 Mayıs 2021

TÜRKİYE İŞ KURUMU (İŞKUR) ÜZERİNDEN İŞÇİ ALIMI İÇİN BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Duyuru;
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden sürekli işçi alımı sürecinde adayların dikkatine;

27.05.2021 tarihinde yapılması planlanan Noter Kura işlemine katılacak aday sayısı, Noterce belirlenecek asil ve yedek sayısından az olduğundan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) görüşleri doğrultusunda, kuraya katılmaya hak kazanan adaylar için Noter Kurası yapılmadan Sınav Kurulu tarafından yapılacak Sınav (Sözlü Mülakat) ile işçi alım süreci tamamlanacaktır.

Sınav Yeri: Kuraya katılmaya hak kazanan adaylar için Sınav (Sözlü Mülakat) Sandıklı Belediye Düğün Sarayı‘nda yapılacaktır.

Sınav Tarih ve Saati: Resmi Gazetede ve Türkiye İş Kurumu Web sayfasında 19.04.2021 tarihinden itibaren 5 (beş) gün süre ile yayımlanan ilan metninde belirtildiği üzere, 31.05.2021 – 04.06.2021 tarihleri arasında ve 09:00-12:30 ile 14:00-17:30 saatleri arasında Sınav (Sözlü Mülakat) yapılacaktır.

Sınav (Sözlü Mülakat)’a katılacak adayların, 31.05.2021 tarihinde saat 09:00‘da Sandıklı Belediye Düğün Sarayı‘nda hazır bulunmaları önemle duyurulur.

Herhangi bir değişiklik olması durumu, yine Belediyemiz Web sayfasında duyurulacaktır.