• 8 Haziran 2024

Afyonkarahisar Valiliği Kadın Kooperatiflerinden Başkan Öztaş’a İnçila Çikolata Takdimi

Afyonkarahisar Valiliği Kadın Kooperatifleri personeli ve Albikere e-ticaret sorumlusu Bora Yiğit, Evciler Milli Eğitim Müdürü ve Evciler Kadın Kooperatifi Koordinatörü Rıza Erkut Çelik ile birlikte Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Afyonkarahisar Evciler Kadın Kooperatifleri tarafından üretilen İnçila Çikolatanın tanıtımı yapıldı ve Başkan Öztaş’a takdim edildi. Kadın kooperatiflerinin bu özel üretimi, tanıtma amacı taşıyor. Başkan Öztaş, kooperatiflerin çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.