• 8 Haziran 2024

Başkan Öztaş, Akharım Belediye Başkanı Süleyman Kaynak’ın düzenlediği Mevlid-i Şerif Programına katıldı.

Akharım Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı olmasından dolayı Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programa; AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan ve ilçe yönetimi, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, belediye meclis üyeleri ve kurum amirleri katıldı. Katılımcılar, Başkan Kaynak’ı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, “Başkan Kaynak’a yeni döneminde başarılar dileyerek Akharım’ın gelişimi için her zaman destek olacaklarını belirtti.