• 28 Mayıs 2024

Çevre Hizmetleri Birliği Müdürü Ercan Özcan, Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği Başkanı seçilen Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’a, Birlik Müdürü Ercan Özcan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında yapılacak olan hizmetler hakkında istişare edildi.
Birlik Müdürü Ercan Özcan, “Başkan Öztaş’ın liderliğinde çevre hizmetlerimizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz,” dedi. Başkan Adnan Öztaş ise, “İlimize bağlı tüm ilçelerin çevre sorunlarına çözüm üretmek ve daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.