• 29 Temmuz 2024

Geleneksel Sokak Futbolu Turnuvası 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Başladı

Sandıklı Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Sokak Futbolu Turnuvası, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda coşkuyla başladı. Turnuvada 50 takım kıyasıya mücadele ediyor.
Açılışa Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sandıklı İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Araz, Sandıklı Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Pınar ve Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Deniz Kartal katıldı.
Müzik performanslarıyla etkinliğe renk katan Sandıklı Gençlik Merkezi gönüllü öğrencileri, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Başkan Öztaş, “Gençlerimizin enerjisi ve coşkusu, bizim en büyük gururumuz. Sporun birleştirici gücüyle Sandıklı’da güzel bir atmosfer oluşturduk. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.