• 25 Mayıs 2024

İnsani Yardım Vakfı Gazze Buluşması’nda Sandıklı Belediye Başkanı Öztaş da Programa İştirak Etti

İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen Gazze Buluşmaları, duygusal anlara sahne oldu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programın konuşmacısı olarak AKÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa GÜLER katıldı. GÜLER, “Gazze’ye Yapılan Zulüm” konusunda yaptığı konuşmada, zulme karşı durmanın önemine vurgu yaptı.
Sandıklı Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Sandıklı Halkımızın katıldığı program, Gazze’deki insanlık dramına dikkat çekmek ve yardımseverleri harekete geçirmek amacıyla düzenlendi. Gazze’ye yapılan zulme karşı duyarlılıklarını göstermek adına programı büyük bir dikkatle takip ettiler.