• 31 Mayıs 2024

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın Başkanlık Yaptığı Çevre Hizmetleri Birliği Mayıs Ayı Olağan Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın liderliğinde, Çevre Hizmetleri Birliği Mayıs ayı olağan encümen toplantısı Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisinde gerçekleştirildi. Toplantıda, Birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve alınacak kararlar tartışıldı.
Toplantının ardından, başkanlarımız tesisin ünitelerini inceleyerek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldı. Alınan kararların bölgeye faydalı olmasını temenni ediyoruz.
Toplantı hakkında daha fazla bilgi için Sandıklı Belediyesi ile iletişime geçebilir veya web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.