• 31 Mayıs 2024

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyette bulunan kafe ve lokantalarda fiyat etiketi denetimi yaptı.

Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede faaliyet gösteren lokanta, restoran, kafe vb. işletmelerde, ayrıca Sandıklı Belediyesi’ne bağlı tesislerde, tarife ve fiyat listesine yönelik denetim gerçekleştirdi.
Sandıklı Belediye Zabıta ekipleri, Ticaret Bakanlığı tarafından 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle yeme-içme sektöründe hizmet veren işletmelerde zorunlu hale getirilen fiyat etiketi yönetmeliği kapsamında tüketicilerin etiket ve fiyat tarifelerini görerek daha bilinçli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlamak adına denetimlerini sıkılaştırdı.